Inloggen als federatielid

Comfortabel en gerust op pad met de rugzakken van deuter

De AC Lite van Deuter is een ideale wandelrugzak voor dagtochten.
De AC Lite van Deuter is een ideale wandelrugzak voor dagtochten.

De zon schijnt en je trekt de bergen in of maakt een wandeltocht door de bossen. Dan is de kans groot dat je op pad gaat met een rugzak, waar je je spullen eenvoudig en veilig kan opbergen. Met een zorgvuldige balans tussen gewicht en comfort en bovendien voorzien van vele slimme en functionele details, is de AC Lite van deuter ideaal voor dagtochten in de frisse buitenlucht. Het Aircomfort rugsysteem, dat dit jaar 40 jaar bestaat, zorgt voor effectieve ventilatie en heeft bewezen de transpiratie te verminderen. Ook zorgt een duurzaam en elastisch verenstaal frame voor stabiliteit en flexibiliteit, zodat je rug zelfs op lange dagen zo min mogelijk belast wordt. Maak in deze blog kennis met het AC Lite gamma van deuter.

Snel en makkelijk bij je spullen

De frontloader modellen van de AC Lite zijn voorzien van een stevige ritssluiting over de gehele lengte van de rugzak, waardoor je makkelijk bij je spullen in het hoofdvak kunt. Deze modellen zijn ideaal voor de spontane momenten waarop je snel je eten, kaarten of camera nodig hebt. Ook handig: de ritssluiting kan door middel van een slotje (niet meegeleverd) beveiligd worden, wat voor extra beveiliging tegen ongewenste toegang tot je spullen zorgt. Het toploader model van de AC Lite heeft een klassiek design, waarbij je door de grote opening makkelijk bij je spullen in het hoofdvak kunt. Daarnaast hebben deze modellen een handig dekselvak, waarin je kleine items kunt opbergen. Afhankelijk van de maat biedt de AC Lite ruimte voor een hydratatiesysteem van twee of drie liter.

deuter AC Lite rugzak

Ontzettend veelzijdig

Welke AC Lite je ook kiest, alle varianten hebben bevestigingsmogelijkheden voor wandelstokken, een opbergmogelijkheid voor een bril en bevestigingslussen voor een jas of andere spullen. Een regenhoes, die supersnel te gebruiken en afneembaar is, beschermt je spullen als je onverwacht in een regenbui terechtkomt. Een handige helmhouder is als accessoire verkrijgbaar.

deuter geeft om de planeet

Duurzaamheid staat bovenaan bij de nieuwe AC Lite collectie. Als bluesign® producten, is de body van deze rugzakken gemaakt van gerecycled materiaal. Ook is de gehele collectie klimaatneutraal, PFAS vrij én voldoet deze aan de strenge Green Button criteria. Kortom, met de nieuwe AC Lite van deuter ga je comfortabel en met een goed gevoel op pad!

Over deuter

Bij het oprichten van zijn bedrijf in postzakken en beurstenten in 1898, had Hans Deuter niet kunnen denken dat het op een dag een van de meest invloedrijke en baanbrekende merken voor rugzakken en slaapzakken ter wereld zou zijn. De drijvende kracht achter dit alles is een passie voor de bergen en de inspiratie die hieruit voortkomt om de beste en meest duurzame producten voor bergliefhebbers te maken.

Of het nu een wandeling, dagtocht, fietsavontuur of een meerdaagse tocht is, deuter heeft voor elke activiteit een passende rugzak! Daarnaast heeft deuter ook slaapzakken, accessoires en kinderrugzakken. Het assortiment is in allerlei soorten, materialen en kleuren verkrijgbaar (ook in heren- en damesmodellen!).

Meer wandelinspiratie en -tips?

Andere artikelen