Inloggen als federatielid
Wandelen wat neem je mee

Uitrusting

Voor wie graag wandelt is een passende wandelschoen en comfortabele wandelkledij geen overbodige luxe. We geven je graag tips om de juiste outfit samen te stellen.

De Amazing Sleeve Sock Wandelsokken Roff.
Wandelaccessoires

RØFF Amazing Sleeve Sock: must-have voor hikers

De milieuvriendelijke wandelsok van RØFF is vervaardigd uit merinowol en biedt wandelaars een zorgeloze wandeling dankzij de handige sleeve. Ontdek het innovatieve product hier.

Verkeersveiligheidscampagne tussen landbouwers en wandelaars.
Veilig wandelen

Samen op de weg: verkeersveiligheid op landelijke wegen

Met de sensibiliseringscampagne van de Boerenbond zetten we de verkeersveiligheid op landelijke wegen in de kijker. Met enkele handige tips verhogen we het bewustzijn en verminderen we het risico op ongevallen.

Op wandel.be geven we je tips voor de aankoop van een wandelrugzak.
Wandelaccessoires

Met deze tips kies je de juiste wandelrugzak

Ben je toe aan een nieuwe wandelrugzak, maar weet je niet goed waar te beginnen in je zoektocht? Bij wandel.be geven we je met de hulp van deuter enkele handige tips & tricks.

wandelen - cadeau
Wandelaccessoires

Vaderdag: cadeautips voor wandelende papa’s

Vaderdag is dé uitgelezen kans om papalief te verrassen met een leuk cadeau. Bij wandel.be geven je alvast enkele cadeautips die wandelende vaders ongetwijfeld kunnen appreciëren.

Kies de juiste wandelschoenen met Lowa.
Wandelschoenen

Wandelschoenen kiezen: LOWA helpt je graag op weg

Het aanbod aan wandelschoenen kan soms overweldigend zijn, daarom helpt LOWA je graag op weg bij het uitkiezen van de wandelschoenen op jouw maat.

De AC Lite van Deuter is een ideale wandelrugzak voor dagtochten.
Wandelkledij

Comfortabel en gerust op pad met de rugzakken van deuter

Op zoek naar een comfortabele en veilige rugzak die geschikt is voor dagtochten? In deze blog bespreken we de vele functionaliteiten van het AC Lite gamma van deuter.

Lentekledij
Wandelkledij

Tien musthaves voor de lente-outfit van de wandelaar

De lente is hét seizoen bij uitstek om op pad te gaan en het bloeiende landschap te ontdekken. In deze blog geven we je tien handige kledingtips, zodat je als wandelaar ook in de lente de juiste kledingkeuze maakt.

Veilig wandelen

Veilig wandelen: zo verhoog je je zichtbaarheid in het verkeer

Als wandelaar en dus als zwakke weggebruiker is het belangijk om goed op te vallen in het verkeer. Zeker op donkere dagen. Wist je dat, als je donkere kledij draagt en gaat wandelen op een donkere dag automobilisten je pas opmerken vanop twintig meter?

Download de wandel.be app
Wandelapps

Wandel.be app - dé gratis app voor iedereen die graag wandelt

Neem de wandel.be app overal mee in je broekzak! Je vaste metgezel op al je wandeltochten is nu te downloaden in de App Store of Google Play.