Inloggen als federatielid
Wandelen wat neem je mee

Uitrusting

Voor wie graag wandelt is een passende wandelschoen en comfortabele wandelkledij geen overbodige luxe. We geven je graag tips om de juiste outfit samen te stellen.

wandelen - cadeau
Wandelaccessoires

Vaderdag: cadeautips voor wandelende papa’s

Vaderdag is dé uitgelezen kans om papalief te verrassen met een leuk cadeau. Bij wandel.be geven je alvast enkele cadeautips die wandelende vaders ongetwijfeld kunnen appreciëren.

Kies de juiste wandelschoenen met Lowa.
Wandelschoenen

Wandelschoenen kiezen: LOWA helpt je graag op weg

Het aanbod aan wandelschoenen kan soms overweldigend zijn, daarom helpt LOWA je graag op weg bij het uitkiezen van de wandelschoenen op jouw maat.

De AC Lite van Deuter is een ideale wandelrugzak voor dagtochten.
Wandelkledij

Comfortabel en gerust op pad met de rugzakken van deuter

Op zoek naar een comfortabele en veilige rugzak die geschikt is voor dagtochten? In deze blog bespreken we de vele functionaliteiten van het AC Lite gamma van deuter.

Lentekledij
Wandelkledij

Tien musthaves voor de lente-outfit van de wandelaar

De lente is hét seizoen bij uitstek om op pad te gaan en het bloeiende landschap te ontdekken. In deze blog geven we je tien handige kledingtips, zodat je als wandelaar ook in de lente de juiste kledingkeuze maakt.

Veilig wandelen

Veilig wandelen: zo verhoog je je zichtbaarheid in het verkeer

Als wandelaar en dus als zwakke weggebruiker is het belangijk om goed op te vallen in het verkeer. Zeker op donkere dagen. Wist je dat, als je donkere kledij draagt en gaat wandelen op een donkere dag automobilisten je pas opmerken vanop twintig meter?

Download de wandel.be app
Wandelapps

Wandel.be app - dé gratis app voor iedereen die graag wandelt

Neem de wandel.be app overal mee in je broekzak! Je vaste metgezel op al je wandeltochten is nu te downloaden in de App Store of Google Play.

Wandelsokken, een belangrijk deel van je wandeloutfit
Wandelkledij

Wandelsokken, een belangrijk onderdeel van je wandeloutfit

Wandelsokken, ze zijn naast wandelschoenen misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van je outfit.

Veilig wandelen

Veilig wandelen in het donker - waar moet je op letten?

Bij wandelen tijdens de donkerste periode van het jaar moet iedere weggebruiker extra oplettend zijn. Wandel.be helpt je graag op weg met enkele tips om die gevaren zo goed mogelijk uit te sluiten.

Wandelen leuker maken? Dat kan met Jup
Wandelapps

Op wandelavontuur met Jup

Wandelen wordt nu nog leuker met je nieuwe wandelbuddy Jup. De Jup-app brengt het beste uit beide werelden samen: een gezonde wandeling én leuke digitale spelelementen, die van elke wandeling een tof avontuur maken.