Inloggen als federatielid

Wandel.be app - dé gratis app voor iedereen die graag wandelt

Download de wandel.be app
Download de wandel.be app

Heb jij de wandel.be app nog niet gedownload?

De wandelkalender altijd dicht bij jou

Via de wandel.app kan je makkelijk en snel kijken welke tochten er wanneer plaatsvinden. Zo kan je alvast een plekje reserveren in je agenda voor je favoriete wandelingen. Per tocht krijg je alle info die je nodig hebt om deel te nemen aan de wandeling: een korte beschrijving van het parcours, de startlocatie, bereikbaarheid, afstanden,... Zoek je een specifieke tocht? Dan kan je gebruikmaken van de handige zoekfilters.

Er is ook een handige tool om de startlocatie weer te geven in Google Maps. Zo kan je snel je gps instellen en naar de tocht vertrekken.

Maak je digitale lidkaart aan

Heb jij dat ook voor dat je je lidkaart niet bij hebt op een wandeling? Dat is verleden tijd met de wandel.be app. Met de app maak je zo een digitale lidkaart aan. Even je lidnummer en naam ingeven en klaar! Bij de inschrijving van een tocht toon je dan de bijhorende barcode.

Vind je favoriete wandelclub

Via de handige zoekfuncties in de app kan je makkelijk en snel een wandelclub in je buurt vinden. Je vindt er meteen ook hun contactgegevens om ze te contacteren als je lid wenst te worden of een vraag hebt. Per wandelclub krijg je ook een handig overzicht van de aankomende wandeltochten die zij organiseren.

Volg het wandelnieuws op de voet

Blijf je graag op de hoogte van al het laatste wandelnieuws? Dat wordt nu nog eenvoudiger via de wandel.be app. Vanop het startscherm kan je naar hartenlust snuisteren door het laatste wandelnieuws.

Bekijk de uitslagen en volg het clubkampioenschap

Benieuwd naar je wandelresultaat na een fikse wandeling? Via de wandel.be app raadpleeg je de uitslagen in een mum van tijd. Ook het clubkampioenschap kan je er op de voet volgen.

Heb jij de wandel.be app nog niet gedownload?

Weet je niet goed hoe je de app installeert?

We leggen het graag uit in onderstaande video's

Andere artikelen