Inloggen als federatielid

Wegwijs in de nieuwe sites van Wandelsport Vlaanderen vzw

Wegwijs in de sites van Wandelsport Vlaanderen vzw
Wegwijs in de sites van Wandelsport Vlaanderen vzw

Wandelsport Vlaanderen vzw heeft sinds kort een grote digitale transformatie ondergaan. Vanaf nu hebben wij twee websites: www.wandelsportvlaanderen.be en www.wandel.be Om jou op weg te helpen leggen we graag even uit waar je alle info terug kan vinden.

De federatiesite www.wandelsportvlaanderen.be blijft net zoals vroeger bestaan, maar zit in een nieuw jasje. De site is er vooral voor de leden en clubbestuurders. Je vindt er vooral info rond het lidmaatschap, wandeltochten organiseren, opleidingen en zo voort. Ook het laatste federatienieuws volg je hier op de voet.

Het nieuwe contentplatform wandel.be is er voor iedereen die wil geïnspireerd worden rond wandelen. Hier vind je ook de wandel.be kalender (vroegere Walking in Belgium kalender) en vele blogs rond wandelroutes, wandelreizen, gezondheid en uitrusting.

Wandel.be kalender

De wandelkalender kreeg een nieuw plekje en verhuisde naar het wandel.be contentplatform. Net zoals vroeger vind je daar een overzicht van alle aankomende wandeltochten, maar nu in een nieuw jasje én met handige filters om je favoriete wandeltochten sneller te vinden.

Clubzoeker

Ook het zoeken van wandelclubs wordt gemakkelijker op onze nieuwe sites. Op de pagina 'clubzoeker' kan je snel en efficiënt een wandelclub of wandelgroep in je buurt terugvinden.

Wandel.be blog

De wandelblog verhuist naar het wandel.be contentplatform. Een site boordevol inspiratie voor wandelaars. Ontdek leuke wandelroutes in binnen-en buitenland, krijg tips over de ideale wandeloutfit, informeer jezelf over wat voor invloed wandelen op je gezondheid heeft en ontdek praktische trainingstips voor je volgende wandeluitdaging.

Webshop

Je nieuwe wandeloutfit shop je net zoals vroeger via de wandel.be webshop. Die vind je terug op wandel.be > shop

Kennisbank

Ben je als wandelaar op zoek naar info over verzekeringen, mutualiteitsattesten of over je lidmaatschap? In onze kennisbank vind je wat je zoekt.

Ook voor clubbestuurders is hier een goudmijn aan info te vinden rond bijvoorbeeld het organiseren van evenementen, veiligheid, reglementen...

Inloggen als clubbestuurder of federatielid

Inloggen als clubbestuurder doe je door bovenaan rechts op 'inloggen als clubbestuurder' te klikken. Dan word je meteen doorgestuurd naar de loginpagina van het clubportaal. Je kan inloggen met je wachtwoord van vroeger.

Inloggen als federatielid doe je door rechtsboven op 'inloggen als federatielid' te klikken. Je zal uitkomen op de login pagina van het ledenportaal, waar je met je zelfde wachtwoord als vroeger kan inloggen.

Andere artikelen