Inloggen als federatielid

Waar vind ik mijn wandelboekje terug?

Bij Wandelsport Vlaanderen vzw hebben we een digitale transformatie ondergaan en hebben we vanaf nu twee websites: www.wandelsportvlaanderen.be en wandel.be. Om jou zoveel mogelijk wegwijs te maken in deze nieuwe digitale omgeving, bieden we in onderstaand artikel een antwoord op één van de meest gestelde vragen. We leggen je namelijk stap voor stap uit waar je het wandelboekje terugvindt, een handige tool waar je zelf je wandelingen kan registreren en leuke statistieken kan bijhouden.

Via de computer

Het wandelboekje is vanaf nu terug te vinden via de website www.wandel.be. Surf naar de website, de link naar het wandelboekje vind je terug bovenaan de website (zie omcirkeld in het blauw op de schermafbeelding hieronder). Via deze weg kom je op de login pagina van het wandelboekje terecht.

Inloggen kan eenvoudig met je email-adres en wachtwoord van vroeger. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen zorgen. Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’, vul het e-mail adres in dat bij je account hoort en volg de instructies in je mailbox. Heb je nog geen account? Dit maak je eenvoudig aan via de knop ‘registreren’. Vul je gegevens in, kies een wachtwoord en bevestig je registratie in je mailbox.

Via de smartphone

Ook op je smartphone kan je eenvoudig je wandelboekje raadplegen. De stappen zijn gelijkaardig aan die hierboven, maar voor de duidelijkheid voegen we ook hier enkele screenshots toe.

Surf naar de website wandel.be, tik op het menu rechtsboven om meer te bekijken. In dit menu vind je een link naar het wandelboekje. Klik door, zo kom je op de login pagina van het wandelboekje terecht. Meld je aan met je login en wachtwoord van vroeger. Wachtwoord vergeten? Vul het e-mail adres in dat bij je account hoort en volg de instructies in je mailbox. Heb je nog geen account? Dit maak je eenvoudig aan via de knop ‘registreren’. Vul je gegevens in, kies een wachtwoord en bevestig je registratie in je mailbox.

Nog vragen in verband met het wandelboekje of algemene vragen rond de nieuwe websites van Wandelsport Vlaanderen vzw? Neem dan gerust contact op via info@wandelsport.be

Andere artikelen