Inloggen als federatielid

Waar vind ik de uitslagen van een wandeltocht?

Bij Wandelsport Vlaanderen vzw hebben we een digitale transformatie ondergaan en hebben we vanaf nu twee websites: www.wandelsportvlaanderen.be en www.wandel.be . Om jou zoveel mogelijk wegwijs te maken in deze nieuwe digitale omgeving, bieden we in dit artikel een antwoord op één van de meest gestelde vragen.

De afgelopen tijd merkten we dat er veel vragen zijn in verband met de uitslagen van wandeltochten. Daarom leggen we je hier stap voor stap uit waar je de uitslag van een clubtocht terugvindt. In deze uitslag kan je het aantal deelnemers bekijken die aan een specifieke tocht deelnamen en vind je ook een overzicht van de deelnemers per wandelclub.

Op de computer

De uitslagen van een wandeltocht, georganiseerd door een club, zijn voortaan terug te vinden op de pagina 'uitslagen'.

Om naar de pagina te gaan klik je in de menubalk bovenaan op 'wandelkalender'. daarna zal er een menu verschijnen, waarin 'Uitslagen' staat. Als je op 'Uitslagen' klikt kom je op de pagina.

Via de datumfilter (‘Van’ en ‘Tot’) geef je een datum(bereik) in en zoek je naar een tocht in het verleden. Kies je data en lanceer je zoekopdracht met een ‘Enter’ of klik op de zoek knop.

Via de smartphone

Ook op je smartphone kan je de uitslagen van een wandeltocht bekijken. De werkwijze is gelijkaardig aan die hierboven, maar voor de duidelijkheid lichten we dit nog even toe.

Surf naar de website wandel.be, tik op het menu rechtsboven(drie streepjes) om meer te bekijken. In dit menu vind je de link naar de wandelkalender. Klik daarop en dan zal er een submenu verschijnen met 'uitslagen'. Als je daarop klikt kom je op de pagina met de uitslagen. Ook daar kan je uitslagen op datum zoeken via de datumfilter. Geef via deze filter (‘Van’ en ‘Tot’) een datum(bereik) in en zoek naar een tocht in het verleden. Tik op het oranje vergrootglas icoontje om de zoektocht te lanceren. Bij de tochten vind je telkens een ‘Bekijk uitslag’ knop, waar je de uitslagen kan bekijken.

Bij Wandelsport Vlaanderen vzw zijn we ons bewust dat deze digitale verandering niet altijd even eenvoudig is en het wat aanpassingen vergt. We nemen de opmerkingen en vragen van onze wandelaars dan ook ernstig en houden er rekening mee om onze digitale omgeving zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Nog vragen in verband met de uitslagen van een wandeltocht of algemene vragen rond de nieuwe websites van Wandelsport Vlaanderen vzw? Neem gerust contact op via mail info@wandelsport.be

Andere artikelen