Inloggen als federatielid

wandel.be magazine - hét tijdschrift voor wandelaars

wandel.be magazine vol wandelinspiratie
wandel.be magazine vol wandelinspiratie


wandel.be magazine is hét tijdschrift over wandelen, gezondheid en natuur. Boeiende bijdragen, een lezersvriendelijke lay-out en vlot leesbare artikelen maken dat dit magazine zich meer dan ooit richt naar de moderne, actieve Vlaming, die houdt van een gezonde vrijetijdsbesteding.

wandel.be magazine richt zich op toeristische reportages over de mooiste streken in België, informatie over wandelmogelijkheden in binnen- en buitenland, wandeltochten gaande van korte dagtochten tot avontuurlijke meerdaagse trails en de laatste nieuwe wandelgadgets. Geregeld kan je deelnemen aan een wedstrijd met mooie prijzen, gaande van boeken, wandelnetwerkkaarten, wandelaccessoires tot wandelarrangementen. 

Ook delen bekende Vlamingen of Nederlanders in een uitgebreid interview hun passie voor wandelen.

wandel.be, een magazine vol inspiratie voor wandelaars

Word lid van Wandelsport Vlaanderen vzw & ontvang wandel.be magazine

Een abonnement is inbegrepen in je lidmaatschap bij een wandelclub of als je aangesloten bent bij Wandelsport Vlaanderen vzw. Als je lid bent, krijg je automatisch 4x per jaar het wandel.be magazine in je bus.

Neem een abonnement voor €27, 95 per jaar

Weet je nog niet zeker of je lid wil worden van de wandelfederatie, maar wil je het magazine wel ontvangen? Dat kan! Een abonnement zonder lidmaatschap kost €27,95 en je ontvangt 4x per jaar een wandel.be magazine in je bus.

Koop een los nummer

Wens je een los nummer van het wandel.be magazine? Dat kan! Een los magazine kost €6,99 per exemplaar. Koop het recentste nummer in je lokale krantenwinkel of online (online zijn ook nog vroegere nummers verkrijgbaar).

Twijfel je nog? Vraag een proefnummer aan of bekijk het digitale inkijkexeplaar.

Op zoek naar een ideaal cadeau voor een wandelliefhebber?

Schenk een jaar lang wandelinspiratie met een abonnement op het wandel.be magazine.

Andere artikelen