Inloggen als federatielid
Op wandelreis met wandel.be

Wandelvakanties 2024

Vakantie … dat is voor jou een unieke, sportieve en gezellige wandelvakantie? Het moment waar je reikhalzend naar uitkijkt om zorgeloos te genieten, te ontspannen, plaatselijke cultuur en tradities te ervaren. Waarbij je in alle veiligheid en zonder zorgen voor jou kan afreizen?

Dan zit je bij wandel.be in goede handen! Onze wandelreizen worden steeds begeleid door ervaren Nederlandstalige reisbegeleiders. Droom je van een groepsreis op maat van je wandelclub, vereniging of vriendenkring? Ook dan kan wandel.be je hierbij helpen.

De wandel.be wandelvakanties worden georganiseerd door Wandelsport Vlaanderen vzw in samenwerking met Vayamundo (vakantiedomeinen), Intersoc & SimaTours (busvakanties).

Wandelreis

Abtenau, parel in het Salzburgerland | 29.06 tem 06.07.2024

Abtenau in het Salzburgerland is een paradijs om te wandelen. Alles kan! Van een redelijk eenvoudige wandeling door het dorp naar de watervallen van het Lammertal, tot een tocht naar een berghut met live muziek.

Wandelreis

WalkOn Summer - Lupulus Walk | 30.08 & 2.09.2024 | VOLZET

Houffalize, gelegen in het Hart van de Ardennen en het natuurpark van de twee Ourthes hebben het allemaal. Kom het ontdekken tijdens het WalkOn Summer arrangement.

Wandelreis

Kastellaun, het juweeltje van de Hunsrück | 04.09 t.e.m. 08.09.2024

Ontdek de oude binnenstad van Kastellaun, het juweeltje van het Hunsrück middelgebergte. In het midden torent de ruïne van de Sponheimer burcht boven de gerestaureerde vakwerkhuizen uit. Het prachtige landschap met vele bossen en doorsneden door talrijke

Wandelreis

Ontdek het Canarische eiland Tenerife | 21.09 t.e.m. 28.09.2024

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Hier vind je het hoogste punt van Spanje, namelijk de bijna vierduizend meter hoge vulkaan El Teide. Honderden bloemen en de door lava donker gekleurde stranden maken het eiland zeer contrastrijk

Wandelreis

Op stap in Andalusië | 28.09 t.e.m. 05.10.2024

De Costa de Almería is een prachtig wandelgebied aan de zuidoostkust van Spanje en is gelegen in Andalusië. Het authentiek Spaans dorpje Mojacar ligt aan het einde van de Sierra Cabrera, en behoort tot één van de mooiste dorpen van Spanje.

Wandelreis

WalkOn Midweek van de Veerkracht | 6.10 t.e.m. 10.10.2024

In het kader van de 10-daagse van de veerkracht organiseren we van 6 tem 10 oktober een WalkOn midweek-arrangement vanuit Vayamundo Houffalize.

Wandelreis

Van kust tot krater Fuerteventura | 04.12 t.e.m. 11.12.2024

Fuerteventura is één van de Canarische eilanden en staat bekend om zijn indrukwekkende landschappen, uitgestrekte stranden en een diversiteit aan wandelmogelijkheden. Fuerteventura is het op één na grootste eiland van de archipel in de Atlantische Oceaan.

Wandelreis

WalkOn Kerst Oostende | 20.12 t.e.m. 23.12.2024

Stap mee tijdens het WalkOn Kerst-arrangement. Een gezellige wandel 2-daagse in Oostende, de koningin der badsteden.